مدت ارسال آثار به جشنواره وقفه تمدید شد.

1399/07/30   16:42:26

زمان فراخوان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره مجازی تئاتر وقفه تمدید شد.

Alternate Text

به گزارش روابط‌عمومی جشنواره‌ دانشجویی مجازی تئاتر وقفه، به دلیل مشکلات پیش آمده و همچنین اعلام قرنطینه سراسری و درخواست جمعی از دانشجویان، زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تمدید گردید.
بدین ترتیب مهلت قبلی ارسال آثار که تا یکم آبان ماه ۱۳۹۹ بود، تا پایان روز ۱۶ آبان ماه سال جاری تمدید شد.
به زودی کادر دبیرخانه و اعضای هیأت داوران معرفی شده و برنامه‌ی زمانی جدید جشنواره متعاقباً به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.
همچنین از متقاضیان و ثبت‌نام‌شدگان عزیز به دلیل تغییرات پیش آمده و تغییر زمانی جشنواره عذرخواهی می‌کنیم و اعلام می‌داریم که دبیرخانه جشنواره با توجه به مشکلات اخیر سعی در برگزاری هر چه بهتر جشنواره خواهد داشت.

لطفاً متن فراخوان جشنواره را مطالعه نمایید و در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظر می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی جشنواره در صفحات اینستاگرام، تلگرام و آدرس ایمیل جشنواره با ما در ارتباط باشید.

لازم به یادآوری است که ترجیح دبیرخانه برای ثبت‌نام و ارسال آثار به سایت جشنواره از طریق نشانی vaghfeh.soore.ac.ir است و در صورت بروز هرگونه مشکل می‌توانید از طریق صفحه تلگرام جشنواره به آدرس vaghfehfestival نیز ثبت‌نام نمایید.
با آرزوی موفقیت برای یکایک شما عزیزان

جشنواره تئاتر دانشجویی وقفه جشنواره مجازی جشنواره فراخوان دانشگاه سوره جشنواره تئاتر مجازی وقفه سوره هنر دانشجویی تمدید