تمدید مهلت ارسال اثار به جشنواره تئاتر وقفه

1399/07/16   0:5:15

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه اولین دوره جشنواره مجازی تئاتر وقفه، تمدید شد.

Alternate Text

به گزارش روابط‌عمومی اولین دوره جشنواره مجازی تئاتر وقفه، طی درخواست‌های متعدد دانشجویان عزیز و استقبال زیاد از این دوره، دبیرخانه جشنواره وقفه بر آن شد تا مهلت زمانی متناسب با تولیدات تئاتری برای علاقه‌مندانی که هنوز امکان ثبت‌نام نداشته‌اند و یا زمان کمی برای تولید یک اثر داشته‌اند، در نظر بگیرد.
مهلت پایان فراخوان اولیه جشنواره که روز ده مهر ماه ۱۳۹۹ بود، به مدت ۲۰ روز تمدید گردیده و آخرین زمان ارسال آثار به دبیرخانه از طریق سایت رسمی جشنواره به نشانی https://vaghfeh.soore.ac.ir، روز یک آبان ماه ۱۳۹۹ خواهد بود.
لذا متقاضیان ثبت‌نام توجه داشته باشند که این مهلت تمدید نخواهد شد و هر چه سریع‌تر اقدام به ثبت‌نام و ارسال اثر نموده تا موجبات درخواست دوباره برای تمدید زمانی فراهم نگردد.
برای اطلاع از آخرین اخبار جشنواره، به سایت جشنواره، و یا صفحه اینستاگرام به آدرس؛ vaghfehfestival مراجعه و برای پرسش سوالاتتان می‌توانید از طریق ایمیل جشنواره به آدرس vaghfeh@soore.ac.ir و یا شماره تلفن ۰۹۳۰۷۸۸۹۱۱۰ و یا از طریق صفحه اینستاگرام وقفه اقدام نمایید.

با آروزی موفقیت یکایک شما عزیزان

پایان پیام/

جشنواره_مجازی_تئاتر_وقفه جشنواره_تئاتر_وقفه جشنواره_وقفه جشنواره_مجازی دانشگاه_سوره سوره سوره_تهران سوره هنر دانشجو تمدید